De Satisfyer Pro 2 getest (2023)

De luchtdruk vibrator Satisfyer Pro 2 – Next Generation werd in het voorjaar van 2016 op de markt gelanceerd en werd door mijn favoriete damesmagazine als beste vibrator onthaald. Een goede reden dus om deze vibrator eens te testen. Ik vond het namelijk weer eens tijd om eens op zoek te gaan naar een nieuw speeltje.

Ik heb mijzelf dus getrakteerd en mijn ervaringen met deze charmante luchtdruk vibrator van Easytoys wil ik met jullie delen in deze “Satisfyer Pro 2” review.

Dit is zeker niet mijn eerste vibrator – het zal waarschijnlijk ook niet de laatste zijn. Ik heb echter nog nooit een drukgolf vibrator zoals deze “Satisfyer Pro 2” getest en was dan ook benieuwd of en hoe het gevoel verschilt van mijn vorige conventionele vibrators.

Wat doet de Satisfyer Pro 2 – Next Generation

Een voordelig en hoogwaardig instapmodel onder de nu populaire luchtdruk vibrator is de Satisfyer Pro 2 – Next Generation. Het is mijn eerste luchtdruk vibrator en ik moet je zeggen dat ik bij de aankoop een beetje bang was in een zoveelste marketing truc te stappen. Gelukkig maakt de Satisfyer Pro zijn beloftes waar. Tot op de dag van vandaag heb ik nog geen spijt van mijn aankoop.

Ik vond hem vanaf het begin al leuk. Met maar 170 gram is hij zeer licht, met een lengte van 16,5 cm niet te groot en ook zeker niet te klein.

Het belangrijkste kenmerk is echter: ik krijg er veel plezier in! En “oneindig” moet hier letterlijk worden genomen: dankzij de contactloze stimulatie kan ik mezelf nu eindelijk zoveel heerlijke orgasmes achterelkaar geven als ik zou willen. Dat lukte mijn nooit met een gewoonde vibo. Met deze luchtdruk vibrator is deze ergernis volledig weggenomen.

Alle bijzonderheden op een rij

Ik kocht de Satisfyer Pro 2 bij de populaire online shop voor seksspeeltjes . Voordeel van deze shop waar ik al vaker heb besteld is dat allemaal in een niet opvallende verpakking en met een veilig afzenderadres wordt verzonden, dus de grappige bijdehante opmerkingen van de bezorger bleven achterwege.

De doos om de Satisfyer Pro is mooi en van hoge kwaliteit en heeft een hygiëne-zegel. Dat vind ik persoonlijk wel fijn, zo weet je zeker dat er niemand anders met je speeltje heeft ‘gespeeld’.

De in de luxe verpakking van de Satisfyer Pro 2 vind je:

  • De Satisfyer luchtdruk vibrator wordt geleverd in een mooie kleur met luxe details van rosé goud.
  • Een USB-laadkabel met magnetische contact – superpraktisch.
  • Gemakkelijk te begrijpen handleiding inclusief onderhouds-instructies.

De Satisfyer Pro 2 heeft de volgende functies

  • Opvallend stille maar krachtige motor.
  • Waterdicht ontwerp (IPX7) voor veel plezier onder de douche of in bad en daardoor makkelijk schoon te maken.
  • 11 verschillende programma’s met eenvoudige bediening van de plus/min-knoppen.
  • Verschillende drukgolf vibratie niveaus en ritmes.
  • Zachte kop van huidvriendelijke en allergie vrij siliconen.
  • De kop kan worden verwijderd voor het schoonmaken.

Uitstraling en uiterlijk

Ik vind het ontwerp van de Satisfyer Pro 2 – Next Generation mooi in combinatie met de rosé gouden details. De ontwerper die het slaapkamer speeltje heeft bedacht, dacht aan handigheid. De vibrator is in het midden iets smaller dan bij de punt en schacht, daardoor ligt het speeltje goed en stevig in de hand. De body is gemaakt van mooi afwerkt kunststof zonder scherpe randjes. Het is echt goed afgewerkt en het apparaat is natuurlijk waterdicht.

satisfyer pro 2

De bedieningselementen bestaan uit een on/off-schakelaar en een tuimelschakelaar (+/- knoppen) voor de regeling van de intensiteit. De knoppen bevinden zich precies in het midden aan de bovenzijde van de vibrator en zijn daardoor gemakkelijk “terwijl je aan het genieten bent” te bedienen.

Aan de onderkant van de Satisfyer bevinden zich twee magnetische contacten, waarmee de ingebouwde batterij kan worden opgeladen met de bijgeleverde USB-kabel. Aan de bovenkant zit de kop, die eigenlijk de kern van de vibrator is en je pareltje verwent met drukgolven. De kop is gemaakt van huidvriendelijke siliconen en kan eenvoudig worden verwijderd om het schoon te maken onder lauw warm water.

Mijn eerste ervaring met de Satisfyer Pro 2

De batterij van de vibrator was al deels opgeladen, dus mijn eerste impuls was natuurlijk om het onderdeel gewoon aan te zetten. Ik was echt verrast: geen hoog getril of gezoem zoals ik gewend ben van standaard vibrators. Het geluid doet meer denken aan een bromvlieg die na zijn laatste avondmaal langs je oor zoeft. Ik dacht meteen: “en hoe hebben ze dat daar op de ontwerptafel bedacht dat ik hiermee een orgasme kan bereiken?”

Een blik in de handleiding van de Satisfyer Pro 2 helpt: ga gewoon lekker op bed liggen, spreid je lipjes, doe wat glijmiddel op je pareltje en plaats dan het siliconenkopje over je parel zodat deze helemaal omsloten is. Zoals ik al heb beschreven, wordt je nieuwe elektrische vriend dan stil en stoort hij je niet met gezoem getril of gebeuk. Nadat ik de ideale positie heb gevonden, hoef ik deze ook niet meer te verplaatsen, maar kan ik in alle rust genieten van het intense gevoel. Door de lichte onderdruk zuigt de Satisfyer Pro zachtjes aan. Wat een heerlijk gevoel.

Na het inschakelen voel ik al een aangename pulsatie op mijn parel op de laagste van de in totaal 11 niveaus. In het begin was het een beetje vreemd, maar na ongeveer een minuut gaat er een hele nieuwe wereld van emoties open en ik denk bij mezelf: “Oh… dit is hemels, heerlijk.”

Ik wil dan natuurlijk meer en ik waag me langzaamaan naar niveau 3. En de eerste keer dat ik het deed met de Satisfyer Pro 2, lukte het me niet één keer. Maar in totaal 5 keer! Zo lang hield ik het met vorige elektrische vriendje genaamd “ De Dikke Toshiba” niet uit.. De tweede keer nam ik hem mee in bad. Daar wordt zijn pulsatie nog intenser – absoluut een aanrader!