Hunkemöller Jarretelgordel

Als één van de grootste lingeriewinkels van Nederland verkoopt Hunkemöller ook jarretelgordels. Dus als je op zoek bent naar een mooie jarretelgordel of een sexy jarretels dan ben je bij Hunkemöller aan het goede adres. De collectie van Hunkemöller is zeer gevarieerd en is verkrijgbaar in mooie trendkleuren en verschillende materialen.

Met een Hunkemöller jarretelgordel ben je klaar voor een sexy avondje en maak je in combinatie met een paar mooie kousen je outfit helemaal klaar. Wedden dat je date of je vriend(je) voor je smelt vanavond?

Jarretels Hunkemöller

De jarretels van Hunkemöller zijn in de regel uitgevoerd met vier bandjes (straps of jarretels) tegenwoordig zijn de klemmetjes om je stockings te bevestigen van metaal gemaakt (allergievrij) Met een Hunkemöller Jarretelgordel zorg je voor een onweerstaanbare look.

Kousen kopen bij Hunkemöller

Hunkemoller jarretelgordel

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben met de kwaliteit van de kousen van Hunkemöller. Vooral de 15 denier naadkous is zeer stevig en het kanten bovenkantje is erg zacht. Hierdoor kun je de jarretelles makkelijk bevestigen. De zwarte naad aan de achterkant van de kous geeft je benen echt dat extra sexy accentje. Helemaal super met een paar killer-heels natuurlijk.

De gewone stockings van Hunkemöller doen het ook erg goed, ik draag ze regelmatig tijdens het werk (zoals je wellicht weet draag ik nooit panty’s) Ze zijn wat dikker dan kousen van bijvoorbeeld Falke en het boord aan de bovenkant kun je makkelijk bevestigen aan een Hunkemöller jarretelgordel.