Waar kun je een jarretelgordel kopen

Een goede jarretelgordel kopen is tegenwoordig een hele opgave. Het aanbod bij je plaatselijke lingeriewinkel om de hoek is zeer beperkt en vaak van matige kwaliteit. Zoals je al kon lezen op de pagina ” hoe kies je een jarretelgordel” zijn de meeste jarretelles die je in Nederland kunt kopen van slaapkamer kwaliteit. Leuk voor een avondje plezier maar zeker niet geschikt om dagelijks te dragen. Sterker nog ik ben van mening dat deze jarretelles er voor zorgen dat het dragen van nylonkousen minder is geworden omdat het gewoon niet fijn zit. Een Jarretelgordeltje is daarmee het meest ondergewaardeerde stukje lingerie geworden en dat is heel jammer.

Online jarretelgordel kopen

Omdat het aanbod jarretelgordels dus beperkt is in de winkels kom je al snel uit bij een online winkel. Ik heb hier onder een overzichtje gemaakt met mijn favoriete winkels. Een paar zijn in Nederland te vinden en paar in England waar het dragen van echte nylonskousen verhoudingsgewijs populairder is dan in Nederland.

Stockingshq

Deze engelse webshop bestaat al heel waren jaren en staat ook al enige jaren tussen mijn favorieten.

Niet alleen hebben ze bij Stockingshq een groot aanbod aan echte nylonkousen van Gio en Eleganti ook de collectie jarretelgordels is enorm groot. Ze verkopen zowel bekende merken zoals Rago en hebben een zeer betaalbare eigen lijn met degelijke gordels.

Website: Stockingshq


Secrets in Lace

Live the Glamour, Secrets in Lace is een webshop voor elegante vrouwen met een passie voor mooie lingerie en heeft een perfecte collectie lingerie en jarretelgordels voor dames met een maatje meer. Ze hebben een eigen productie van jarretelles en geven met hun leuke videos ook handige tips over het aandoen van kousen en een jarretelgordel. Sinds kort hebben ze een Europese webshops zodat ook wij makkelijker kunnen bestellen en met euro kunnen betalen.

Website: Secrets in Lace


Mioki Lingerie

Eén van de weinige Nederlandse lingeriewinkels met een collectie goede jarretelgordels. Naast de collectie van Rago verkoop Mioki ook jarretelgordels van één van mijn favoriete merken Kiss me Deadly en What Katie did. Verzenden is snel en retourneren is ook makkelijker dan bij de bovenstaande buitenlandse winkels.

Website: Mioki Lingerie


Hunkemöller

Hunkemoller jarretelgordels

Ik heb lang getwijfeld of ik deze moet vermelden op deze website. Want Hunkemöller is voor mij eigenlijk een leverancier van slaapkamer gordeltjes. Maar dat moet je zelf natuurlijk even uitvinden. Ga eens langs en voel en bekijk de gordeltjes. Wie weet is het toch wel wat voor jou. De collectie veranderd meerdere keren per jaar en kwalitatief is de lingerie van Hunkemöller best oké. De kousen zijn trouwens ook zeer gunstig geprijsd.

Website: Hunkemöller


Stockings to Go

stockings 2 go jarretelgordel kopen

Vanuit noord Brabant is Stockings to go een betrouwbare webshop met een leuke collectie jarretelgordels en kousen. Je kunt er terecht voor de merken Kiss me Deadly (ja, wederom een leverancier van mijn favoriete merk) en Glamory, dat merk heeft zich gespecialiseerd in grote maten. De gordel van Glamory is bij Stockings to go leverbaar tot 4XL.

Website: stockings to go


Staat jou winkel hier boven niet vermeld? En wil je wel graag een plekje op deze website? Neem dan even contact met ons op en we zorgen er voor dat je een vermelding krijgt.