Top 4 Jarretelgordels

Hieronder heb ik mijn persoonlijke top 4 jarretelgordels geplaatst. Ik heb ze allemaal zelf ook gekocht en ik er een eerlijke en oprechte en korte review over geschreven. Bij een aantal jarretelgordels staan ook de linkjes naar de winkels waar je ze kunt kopen, daarmee steun je deze website want van iedere verkoop krijg ik namelijk een paar procentjes. Dat kost jou trouwens niks extra’s.

1. Vintage jarretelgordel Biddy

Biddy vintage jarretelgordel

Dit leuke en redelijk eenvoudige gordeltje van Stockings & more is gemaakt van een zacht materiaal en draagt redelijk hoog in de taille. De randjes zijn afgewerkt met een zacht kant. Dit jarretelgordeltje heeft zes straps met metalen klemmetjes zodat je nylonkousen goed blijven zitten.


2. Rode jarretelgordel Alyson

Verleidelijk rood en een sexy gordeltje van Stocking2go is gemaakt van een zacht materiaal en draagt redelijk hoog in de taille. Met mooie kanten details en natuurlijk ook de straps met metalen klemmetjes.

Het gordeltje is gemaakt van elastisch spandex en komt in alleen in maat XL.


3. Witte jarretelgordel Malvina

Deze mooie witte jarretelgordel van Stocking2go is gemaakt van een zacht kant en spandex n draagt redelijk hoog in de taille. De luxe inzet van elastisch kant geven deze gordel net even dat extra luxe detail.

De straps zijn natuurlijk voorzien van metalen klemmetjes.


4. Zwarte Jarretelgordel After Eden

Dit lieve jarretelles van After Eden is een mooie basis om mee te beginnen. Helaas zitten er maar vier straps aan dus niet geschikt voor naadkousen. Wel leuk voor een avondje uit of tijdens de feestdagen. Onder andere omdat de prijs interessant is plaats ik dit gordeltje in de top tien.

De straps zijn vrij dun en de klemmetjes gemaakt van kunststof. Zoals je weet niet mijn voorkeur maar om te hebben mag dit verleidelijke gordeltje niet ontbreken.