Easytoys adventskalender 2022 review

Net als vorig jaar kon ik niet wachten op deze EasyToys adventskalender, vorig jaar heb ik netjes gewacht met het openmaken van deze spannende erotische adventskalender. Dit jaar wilde ik de inhoud van de kalender alvast met jullie delen. Niet alles hoor het moet wel spannend blijven natuurlijk.

Samen genieten van 24 verrassingen

De website van Easytoys verklapt natuurlijk al het nodige over de leukste adventskalender voor in de slaapkamer. De ontzettend mooi doos in een prachtig design bevat namelijk:

  • 8 leuke sextoys
  • 6 verzorgende producten
  • 6 tools voor softbondage (dan hoef ik mijn kousen niet meer te gebruiken)
  • 4 funtoys

De exacte inhoud ga ik je niet vertellen, wil je dat echt weten dan moet je even bij de veelgestelde vragen kijken op de website van Easytoys. Daar krijg je namelijk bij alle producten een duidelijke uitleg.

Voor wie is de EasyToys adventskalender?

De adventskalender van EasyToys is geschikt voor iedereen zowel voor solo gebruik of samen tijdens de weken voor kerst. De producten in de kalender zijn zo gekozen dat zowel mannen als vrouwen op ontdekkingstocht kunnen gaan. De adventskalender wordt zoals altijd in een blanco doos geleverd en zoals je mag verwachten van een erotisch warenhuis is de verzending zo discreet mogelijk. Mijn postbode maakte in ieder geval geen flauwe opmerkingen.

Met deze adventskalender haal je trouwens ook een nieuwe wereld aan speeltjes in huis. Gooi die batterijen vretende vibrator, maar weg wat alles wat beweegt, trilt en vermaakt kun je met de meegeleverde USB-kabel makkelijk opladen. Natuurlijk heb ik om deze review te kunnen schrijven al een aantal van de toys getest en goed bevonden. Het leuke is trouwens dat alles in de doos in een zelfde paarse kleur thema is uitgevoerd. Meer verklap ik trouwens niet. wil je namelijk alles weten dan kun je de easytoys adventskalender zelf bestellen.