Daten

Ben je op zoek naar een date met een charmante dame die graag nylonkousen en jarretelgordel draagt? Dan ben je niet alleen en gelukkig zijn er tegenwoordig diverse online websites waar gelijkgestemden elkaar kunnen vinden.

Mijn tip als vrouw die graag charmant en stijlvol door het leven gaat aan alle mannen in Nederland en België is om niet direct met de deur in huis te vallen. Maar subtiel te beginnen. Vergeet niet dat het dragen van nylons en jarretelgordels tegenwoordig vrij zeldzaam is omdat de “omgeving” er wat van kan vinden. Je begrijpt vast wel wat ik bedoel Ik sta daar boven en ik heb echt maling aan wat een ander van mij denkt.

Bij de onderstaande partners van deze website kun je opzoek naar gelijkgestemden en wie weet tref jij wel je droomvrouw/man en kunnen jullie samen verder met de passie van jarretels en nylonkousen. Dat worden lange nachten dat kan ik je alvast verzekeren. 😉

Oja, mij hoef je niet te mailen ik ben al bezet en gelukkig getrouwd en ja, mijn partner is gek op mijn en tipje voor de dames, maak gebruik van de sensuele aantrekkingskracht die nylonkousen en jarretelgordels hebben op het mannelijke geslacht. Ze doen alles voor je!

Victoria Milan

Victoria Milan

De website voor iedereen die op zoek is naar een slippertje of een spannende date. Victoria Milan is de grootste dating website ter wereld voor gebonden mannen en vrouwen op zoek naar een spannende affaire. Dat kan een eenvoudige flirt zijn of spannende maar discrete affaire. Dat alles in een veilige en vertrouwde omgeving. Lees meer over Victoria Milan


Adultmatch

Met meer dan 400.000 Nederlandse leden is Adultmatch één van de grootste datingsite van Nederland voor mannen, vrouwen en paren. In de gratis chatrooms kun je op zoek naar je nieuwe maatje. Misschien draagt ze wel nylonkousen en jarretelles… Spannend hoor! Lees meer over Adultmatch


Passie voor twee

passie voor twee

Zoek je een spannend contact met een beetje klasse en stijl. Lijk dan eens bij Passie voor Twee. Deze erotische datingsite richt zich vooral op betrouwbaarheid, integriteit en transparantie. Geen nepprofielen en fijne voorwaarden. Ik weet bijna zeker dat je hier iemand treft met de zelfde passie voor nylonkousen en jarretelgordels.

Tipje voor de heren (disclaimer)

Daten via internet is niet zonder risico, er zijn helaas een heleboel fakers die een andere intentie hebben dan een date met jou. Ze zijn uit op de inhoud van je bankrekening en je portemonnee. Maak dus nooit geld over en al helemaal niet via één van de bekende money-transferdiensten. Ga nooit in op verzoeken van ‘dames’ die in het buitenland wonen. Laat je a.u.b. niet voor de gek houden. Als het te mooi is om waar te zijn is het te mooi om waar te zijn.